Om Frederiksberg Ismejeri

Vores Historie

Hjemmelavet is 
altid frisk

Familieejet med passion for den bedste økologiske is

Vi er et familieejet ismejeri, der siden 2018 har forsynet københavnerne med hjemmelavet is af højeste kvalitet. Frederiksberg Ismejeri er resultatet af en fælles drøm om at leve af vores store passion, nemlig den cremede, velsmagende dessert, som er elsket over hele verden.

Det hele startede for mange år siden, da familien skulle samles for at fejre en stor begivenhed i den danske hovedstad, og is hører naturligvis med til enhver festlighed. Vi fandt et frokoststed, der hævdede at servere byens bedste is, og der gik der to ting op for os: 1) At leve af is måtte være verdens bedste job, og 2) Vi ville skabe den bedste is i København.

Viden fra Italien

Vores start

Vi kastede vores lidenskab på is, og lagde alle vores vågne timer i håndværket. Vi undersøgte markedet for bedste økologiske råvarer og udvalgte Øllingegaard til at levere vores mælk og fløde til produktionen. Lidt efter lidt åbnede vi en forretning, og det begyndte at tage fart.

Vores succes nåede helt til Italien, hvor vi blev inviteret til et stort gelateria og delte viden om is fra morgen til aften, mens vi lærte endnu mere. Is er både en videnskab og en kunstart, og hvor kan man lære dette håndværk bedre end gelatoens hovedstad? Italienerne inspirerede os til at udvikle os endnu mere, og nu efter fire år kan vi erklære, at vi har skabt vores helt egen opskrift til den perfekte is.

Is skaber glæde, og god is skaber lange køer. Vi er en lille forretning, men vi er ualmindeligt stolte over at være et sted, som folk flokkes til. I år har vi åbnet endnu en forretning for at følge med efterspørgslen, og vi kan ikke udtrykke vores taknemmelighed nok.

Proceduren

Hjemmelavet Is

Vi producerer selv vores is hver dag med klassiske smage og sæsonens råvarer, og altid med økologisk mælk og fløde fra Øllingegaard. Is er for alle, og ifølge vores mening kommer du ikke tættere på lykken end med en is i hånden. Det er svært at finde en dårlig is, men hvorfor nøjes, når du kan få den bedste? Er du ikke overbevist endnu, så inviterer vi dig til at komme og få en smagsprøve.

Vi er i øjeblikket ved at udvikle nye opskrifter uden laktose/mælk, gluten og sukker. Leder du efter et vegansk alternativ, har vi altid frisk sorbet at tilbyde. Du er altid velkommen til at sende os et forslag til nye smage eller ingredienser.

Is er lykke

Vores Vision

For os er is mere end bare en dessert. Det er vidunderlige minder fra barndommen, smagen af festligheder, løsningen på en regnvejrsdag og kunst i sin fineste form. Is er lykke.

Det er ikke svært at finde god is, men vi vil kun tilbyde dig den bedste af slagsen. Det har taget os flere år at udvikle den perfekte kombination af smag, udseende og tekstur i vores is. Vi anvender økologisk mælk og fløde fra Øllingegaard, der ligesom os har et bankende hjerte for økologi. Alt vores is er hjemmelavet og bliver produceret fra dag til dag, og du kan følge med i processen fra disken, da vi har åben dør ud til køkkenet.

Vores sortiment består altid af klassiske smage, som vi mener er obligatoriske for ethvert ismejeri. Disse smage er altid sikre vindere: vanilje, chokolade, pistacie, jordbær, kokos, lakrids, snickers, oreos, karamel med havsalt, hasselnød og sorbet af citron, hindbær og granatæble. Alt efter sæson har vi også andre smagsvarianter at tilbyde.

© FREDERIKSBERG ISMEJERI 2024